Látogatások száma 2001. október 29. óta:


Powered by counter.bloke.com


Karaoke dalok

        A karaoke fájlokkal kapcsolatban két fontos dolgot kell elmondani. Egyrészt hogy hol lehet ilyeneket találni, másrészt hogy mi velük a teendő.

        Az interneten van jónéhány hely, ahol ilyen karaoke fájlok találhatók. Itt van közülük kettő:

KARUNIVERSE   KARAOKEBASH

        Ezekről a helyekről rengeteg dal letölthető. A fájlok ún. MIDI vagy ZIP formátumban vannak, így rendkívül kis méretűek, akkorák, mint egy nagyon kis szöveges dokumentum. Ha kényelmesen, erről a helyről szeretnél megtalálni olyan számokat, amiknek tudod az angol címét vagy az előadóját, akkor ezt is megteheted az alábbi kereső segítségével. Annyit kell még tudni a megjelenő listáról, hogy csak azok a számok tartalmaznak szöveget, amelyek mellett ott van a következő kis ikon:   Ha látod ezt az ikont, akkor olyan fájlt találtál, ami szöveget is tartalmaz!

KARAOKE FÁJL KERESŐ
Írd be az előadó nevét vagy a szám címét!

    

        Ha letöltötted a számokat, akkor legjobb azonnal kinyomtatni a szöveget. Ez egy jó karaoke-lejátszó programmal nem gond. Ezután meg tudod nézni az ismeretlen szavakat egy szótárban, és egy nyelvtankönyv segítségével utánanézhetsz azoknak a mondattípusoknak, amiket nem ismersz fel. Végül, amikor már fejben vagy írásban az egész szöveget le tudtad fordítani, megpróbálhatod elénekelni a dalt a karaoke-lejátszó segítségével.

        Ha érdekel egy jó karaoke-lejátszó program, akkor klikk a bal oldalon középen lévő KaraokeKanta gombra!